Vrei o nuntă de vis ? Hai la Angel Wedding Party Expo

Un eveniment dedicat mirilor va avea loc în acest week-end la Satu Mare. Evenimentul se va desfășura în zilele de 10 și 11 februarie, pe strada Aurel Vlaicu 6A, la sediul Angel by Karina Boutique. Este prima ediție a acestui eveniment, unde accesul publicului este liber.

Detalii despre eveniment au fost oferite astăzi, 6 februarie, în cadrul unei conferințe de presă de către organizatoarea evenimentului, Karina Nistor, și o parte dintre reprezentanții firmelor care vor vor expune.

Scopul acestui eveniment, este de a veni cu soluții în ajutorul celor care urmează să își organizeze nunțile sau botezurile.

La eveniment vor participa: articipanții sunt: Trupa Argus Satu Mare; Adriana Popescu & Alina Marchis – HairStyle; Fantezia Decor – Torturi, candy bar, prăjituri și sculpturi în fructe; Unique Art – Decoruri Evenimente; Florăria Eva – Aranjamente Florale; DiVino – Cocktail Service; Roxana Portik Cheța – Make Up; Roza Oro – Verighete și bijuterii cu diamante; ATC – Photo & Video Service; Alexandra Catargiu Accesories; Botez de Poveste – Hăinuțe și accesorii pentru bebeluși; Ursitoare și Animație; XXL Band și Angel by Karina Boutique – Rochii de mireasă și de seară Bien Savvy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.