Primarul vrea Sală Polivalentă în zona Noroieni. Ce spune consilierul Radu Roca

După ce s-a vorbit despre posibilitatea construirii unei Săli Polivalente pe locul fostului Stadion UNIO, consilierul PSD Radu Roca spune că primarul a venit cu o altă locație. Care ? Una în zona Noroieni. 

Iată ce spune consilierul Radu Roca:

“Având în vedere faptul că pe data de 15 februarie se va vota bugetul local pe 2018 am cerut primarului municipiului Satu Mare organizarea unei întâlniri pentru a purta un dialog constructiv pe acest subiect. Legat de proiectele pe care noi, grupul de consilieri PSD dorim să fie cuprinse în lista de priorități, cum ar fi învăţământ, cultură şi infrastructură, putem spune ca și concluzie că am fost cam pe aceeași lungime de undă dar, legat de Sala Polivalentă pe care eu (noi) o vedem construită în locul Stadionului Unio, răspunsul primarului a fost că tocmai acum când am venit noi cu propunerea dânsul a identificat un teren în zona Noroieni !

Totodată spune că nu a anunțat până acuma pentru că i-a fost frică de samsarii imobiliari !!

Asta înseamnă că pentru acel teren trebuie să dăm niste bani ? Altfel de ce i-ar fi frică de samsarii imobiliari dacă terenul este a primăriei, că nu înțeleg ??
Terenul pe care l-am propus noi este pe Gratis si deja va intra în domeniul public al orașului din domeniul public al Ministerului Educaţiei Naţionale !

Sau problema cu acea locație este faptul că propunerea vine din partea Opoziției ??! Eu zic că ar trebui să avem totuşi maturitatea politică necesară pentru a renunţa la orgolii atunci când lucrăm pentru oraş şi pentru cetăţenii acestui oraş !”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.