Scandal cu bătaie din cauza centurii Careiului. Angajată, luată la pumni

Scandal monstru azi (1 februarie) dimineață, la Direcția de Drumuri și Poduri Cluj, filială a CNAIR. O angajată, Violeta Alexa, a fost bătută de un director din cadrul companiei.

Potrivit martorilor, directorul de investiții Emil Dodan a luat-o la pumni pe o subalternă. Scena a avut loc în biroul lui Dodan, la o ședință tehnică, în cadrul căreia s-a discutat de centura municipiului Carei, unde lucrările au fost întrerupte de mai multe luni.

Directorul de investiții Dodan, i-a spus Violetei Alexa, șef de serviciu, să rezolve cu certificatele de plată pentru lucrările executate la centura Carei.

„Doamna Alexa a replicat că nu intră în atribuțiile ei să întocmească aceste documente de plată, și nici ale DRDP Cluj, aceste atribuții fiind ale dirigintelui de șantier. Doamna Alexa a mai relatat că pentru a completa acele documente ar fi nevoie de un ordin expres dat de CNAIR București. În acel moment domnul Dodan s-a enervat cumplit și a început să o înjure de mamă. Și-a pierdut complet controlul”, spun cei de la EvZ.

Conflictul a escaladat și a degenerat în loviri. Speriată, șefa de serviciu VIoleta Alexa a fugit din biroul directorului Dodan.

Violeta Alexa s-a deplasat la sediul Poliției Cluj și a depus o plângere penală împotriva lui Emil Dodan. Dacă va fi găsit vinovat pentru agresiune, Emil Dodan va fi trimis în judecată și condamnate pentru fapte cu violență.

Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR a declarat pentru EvZ că un astfel de comportament este de netolerat în cadrul companiei.

„S-a constituit o comisie de cercetare disciplinară pentru a se stabili ce s-a întâmplat la DRDP Cluj. Cei care au astfel apucături trebuie să înțeleagă că locul de muncă nu este un ring de box și nici nu le scrie în fișa postului ce trebuie să bată subalternii”, a spus Șerbănescu.

Un Comentariu la "Scandal cu bătaie din cauza centurii Careiului. Angajată, luată la pumni"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.