Rudolf Fatyol, premiat. Cel mai longeviv manager

Managerul Filarmonicii „Dinu Lipatti”, Rudolf Fátyol, a primit din partea Uniunii Criticilor, Redactorilor şi Realizatorilor Muzicali din România, Diploma de Excelență pentru cel mai longeviv manager de instituții de spectacole din ultimii 100 de ani, în cadrul unei ceremonii organizate joi, 1 februarie, la Bucureşti.

Acest eveniment a fost organizat cu ocazia Centenarului Marii Uniri amintind faptul că maestrul Rudolf Fatyol se află la conducerea instituției de 27 de ani.

Rudolf Fátyol este binecunoscut nu doar în municipiul şi judeţul nostru, ci şi în ţară şi străinătate ca un violonist de clasă.

Stabilind relaţii cu numeroase academii de muzică, filarmonici şi opere atât în ţară cât şi în străinătate, managerulul Filarmonicii „Dinu Lipatti” a reuşit să aducă frecvent pentru sătmăreni, pe scena Filarmonicii, artişti, muzicieni de renume mondial şi să promoveze cu succes activitatea şi numele Filarmonicii din Satu Mare.

De altfel, în semn de mulţumire pentru contribuţia adusă în dezvoltarea şi promovarea culturii sătmărene, Consiliului Local al municipiului, i-a acordat titlul de CETĂŢEAN DE ONOARE în luna octombrie a anului 2004.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.