Mesajul suporterilor: „Olimpia trăiește prin noi !”

Un grup de suporteri și voluntari doresc să reînvie echipa de seniori de la Olimpia Satu Mare. Poziția acestora a fost exprimată printr-o postare pe Facebook.

Iată ce spun Voluntarii Olimpiști:

„A murit Olimpia … Un moment greu pentru toată suflarea olimpistă din Satu Mare. Deși așteptat, nu putem spune că momentul ne-a găsit pregătiți.

Niciodată nu ești pregătit să pierzi ceva sau pe cineva drag. Norocul face că Olimpia este o ființă vie doar dacă există măcar o persoană care să se gândească la soarta ei. Noi, #VoluntariOlimpiști am fost și vom fi mereu cu gândul la Olimpia și la binele ei. De aceea am decis să nu mai așteptăm soluții minune, pomeni din bani publici și să luăm taurul de coarne. În fond și la urma urmei #OlimpiaSuntemNoi: suporterii. Nu spunem că decizia a fost luată ușor. Am calculat bine dificultățile și implicațiile care vor apărea. Nu spunem că deținem rețeta succesului. Știm doar că putem mai mult decât să ducem în faliment un club a cărui imagine este importantă pentru noi. Cu sprijinul olimpiștilor avizi de fotbal, cu cel al prietenilor noștri de la ASU Poli Timișoara, cu transparență totală și dăruire, suntem convinși că dacă ne vom face treaba bine, nu are cum să iasă prost. Știm că vor fi și voci contra. Suntem dispuși să acceptăm critica dacă e constructivă. Știm că ne așteaptă piedici pe care probabil azi nu putem nici măcar să ni le închipuim. Nu ne interesează. Încurajările celor cu care s-a discutat zilele acestea ne fac să sperăm că am luat decizia corectă. Salutăm decizia Primăriei de a prelua grupele de juniori dar vrem ca echipa care reprezintă numele de Olimpia să fie a noastră a suporterilor. Așteptăm alături de noi pe toți cei care vor sa pună umărul la această construcție nouă”, se arată pe pagina de Facebook VoluntariOlimpiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.