Sală Polivalentă în zona Stadionului UNIO. Radu Roca vine cu o propunere concretă (foto)

Consilierul municipal Radu Roca consideră că a venit momentul ca Satu Mare să aibă o Sală Polivalentă, în zona Stadionului UNIO. Acesta vine și cu o propunere concretă. 

Redăm în continuare, propunerea consilierului Radu Roca:

“Odată cu aprobarea solicitării de transmitere a unor imobile în domeniul public al municipiului Satu Mare şi în administrarea Consiliului Local, în şedinţa din data de 25.01.2018, conducerea municipiului Satu Mare POATE şi AR TREBUI să facă demersuri pentru preluarea prin Hotărâre de Guvern a imobilelor, respectiv imobilului bază sportivă – Stadion Unio în suprafaţă de 3,3 hectare, situat în municipiul Satu Mare, strada Zefirului F.N., aflat de mulţi ani în paragină .

Cu conlucrarea parlamentarilor sătmăreni, respectiv cu conducerea MApN se poate promova o Hotărâre de Guvern şi pentru preluarea unei părţi din imobilul de la Ministerul Apărării Naţionale (imobil situat în vecinătatea Stadionului Unio) în domeniul public al municipiului Satu Mare care ar putea crea premiza pentru construirea unui Complex Sportiv care să cuprindă o SALĂ POLIVALENTĂ imperios necesară pentru pentru municipiul Satu Mare.
Suprafaţa totală disponibilă ar permite contruirea unui Complex Sportiv amenajat cu parcări, fapt ce ar schimba în frumos aspectul arhitectural şi înfăţişarea zonei din partea de sud a municipiului Satu Mare.

Ce ziceţi dragi prieteni are nevoie Satu Mare de o SALĂ POLIVALENTĂ ?

Dacă DA, acuma este momentul să acţionăm !!”, scrie Radu Roca pe contul său de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.