Ioana Bran: „Îmi doresc să văd steagul României cât mai sus, în cât mai multe competiții”

Noul ministru al Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a subliniat încrederea pe care o are în noua echipă guvernamentală. Totodată, ministrul a vorbit și despre principalele sale priorități în acest mandat în Guvernul României.

„Cred cu tărie că această echipă are capacitatea de a finaliza cu succes toate punctele din programul de guvernare, program cu care am câștigat încrederea concetățenilor noștri.

Pornesc în acest mandat de ministru cu trei priorități principale:

1. Susținerea mult mai eficientă a sportului de performanță

2. Creionarea și implementarea unei strategii coerente în ceea ce privește sportul de masă

3. Realizarea unor proiecte și activități care să aibă ca finalitate satisfacerea unor nevoi concrete ale tinerilor din România și care să le permită acestora să aibă o voce puternică și respectată în toate domeniile care îi privesc direct.

Îmi doresc să văd steagul României cât mai sus, în cât mai multe competiții dar în același timp îmi doresc să văd cât mai mulți tineri redescoperind plăcerea de a practica unul sau mai multe sporturi la nivel de amatori.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și vă promit că voi face tot ce îmi stă în putere să mă ridic la nivelul așteptărilor dumneavoastră”, spune ministrul Tineretului și Sportului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.