Trafic cu motociclete dezmembrate (Foto)

Vineri, 26 ianuarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean ucrainean, Serhii H. în vârstă de 27 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes.

Din primele verificări s-a constatat faptul că acesta transportă, în compartimentul de marfă al mașinii, alături de bagajele personale, mai multe piese aparținând unor motociclete.

Polițiștii de frontieră au verificat cu atenție componentele şi au constatat că acestea formau patru motociclete, marca BMW, Kawasaki, Ducatti și Harley-Davidson, care au fost dezmembrate.

Mai mult, existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, rezultând faptul că vehiculele figurau ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar piesele celor patru motociclete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.