Protest la Consiliul Județean ! Oamenii se plâng de starea drumurilor (Foto&video)

Un grup de locuitori din Soconzel și Stâna au protestat azi, 25 ianuarie, în fața Palatului Administrativ din Satu Mare, cerând repararea drumurilor din localitate. Potrivit acestora, spre exemplu, drumul județean care leagă localitățile Socond și Soconzel este impracticabil.

„Medicul de familie ne-a lăsat. Nu mai avem medic. Ambulanțele nu pot să intre în localitate. Suntem de-a dreptul izolați”, spune unul dintre protestatari.

Un grup de locuitori a fost primiți de către președintele Consiliului Județean (CJ), Pataki Csaba, dar și de vicepreședintele Ioan Rus. Oamenii au cerut explicații cu privire la starea drumurilor și au solicitat conducerii CJ să se intervină cât mai curând.

„Am mai fost în vară la dumneavoastră și ne-ați spus că licitația este blocată și nu se poate interveni. De atunci s-a deblocat, și totuși nu s-a făcut nimic”, a declarat unul dintre protestatari.

Pataki le-a spus oamenilor că acolo este nevoie de lucrări de amploare și imediat după ce vremea va permite, se va interveni. Potrivit acestuia, CJ are un calendar în ceea ce privește repararea drumurilor, însă în prima fază s-a intervenit pe arterele principale din județ, iar acum urmează și celelalte tronsoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.