Ryanair caută însoțitori de zbor. Vezi condițiile

Compania aeriană Ryanair face recurtări în toată ţara pentru posturile de însoțitori de zbor. Absolvenţii de cursuri de steward sunt invitaţi de Crewline, compania de recrutare contractată de Ryanair, să depună un CV şi să se înscrie într-una din zilele de interviu ale companiei, din Bucureşti, Timişoara, Cluj sau Iaşi.

Condiţiile pe care un candidat trebuie să le îndeplinească sunt următoarele: trebuie să deţină un paşaport UE, să aibă o înălţime între 1,57 şi 1,88 m, să poată înota cel puţin 25 de metri fără ajutor, să vorbească fluent limba engleză, să fie responsabili, flexibili, prietenoşi şi deschişi.

Compania low cost le promite noilor angajaţi o primă de instalare de 1.200 de euro şi prime de productivitate oferite pe parcursul colaborării. De asemenea, noii însoţitori de zbor ai companiei vor beneficia de un atestat AESA.

De asemenea, angajaţii vor primi reduceri la zborurile operate de companie şi vor beneficia de un program flexibil, cu cinci zile de muncă şi trei libere, pe săptămână.

Cei ce doresc să aplice pentru postul de steward în compania Ryanair, pot depune CV-ul pe eJobs şi pot înscrie în una din zilele în care compania face interviuri, după cum urmează: Bucureşti-14.02.2018; Cluj Napoca- 21.02.2018; Iaşi-15.02.2018; Timişoara-31.01.2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.