Bitdefender: „Am mutat producţia echipamentului Bitdefender Box din China în Satu Mare deşi costurile sunt cu 7% mai mari”

CEO-ul producătorului de soluții de securitate IT Bitdefender, Florin Talpeș, spune că, compania și-a mutat producția din China în Satu Mare, cu toate că în România costurile sunt cu 7% mai mari decât în țara asiatică. Bitdefender BOX este produs de subsidiara din Satu Mare a multinaţionalei germane ZES Zollner Electronic.

În prezent se produc 1.000 de echipamente Bitdefender Box pe săptămână, capacitatea maximă de producţie fiind de peste 3.000 de unităţi. Echipamentul va fi lansat în această lună în SUA, în decembrie în Canada, iar în restul ţărilor de anul viitor.

„Bitdefender Box este un echipament proiectat în România, nu asamblăm un kit «no name» luat de pe piaţă. Acum doi ani, când am demarat producţia primei variante Bitdefender Box nu erau condiţii în România pentru producţie, dar între timp acestea s-au schimbat masiv. Costurile sunt puţin mai mari în România faţă de China, pen­tru că vorbim totuşi de Uniunea Europeană“, spune Florin Talpeş.

Despre decizia Bitdefender de a-și muta producția la Satu Mare puteți citi aici: https://www.satmareanul.net/2017/11/22/din-china-in-satu-mare-ce-decizie-a-luat-bitdefender/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.