Din China în Satu Mare ! Ce decizie a luat Bitdefender

Compania românească de tehnologie cu cea mai puternică expansiune internaţională, Bitdefender, a transferat din China la o fabrică din Satu Mare producţia celei de-a doua generaţii a Bitdefender BOX. Este vorba despre un dispozitiv care oferă protecţie împotriva aplicaţiilor periculoase ce vizează dispozitivele conectate la internet. Bitdefender BOX este produs de subsidiara din Satu Mare a multinaţionalei germane ZES Zollner Electronic.

„Producţia la Satu Mare înseamnă să avem fabrica aproape, să putem interacţiona încontinuu. La producţia primei variante a Bitdefender Box o echipă de la Bitdefender trebuia să meargă în China, să stea câte o lună acolo. Când produci la o asemenea distanţă dacă nu stai cu ochii pe fabrică îţi iese altceva decât ai cerut. Noi vrem un product glossy, de calitate. Producând în România câştigăm şi pentru că avem lucrurile sub control, putem face repede lucruri”, a declarat Florin Talpeş, CEO al producătorului de soluţii de securitate IT.

„Dacă România nu ar fi sediul central al Bitdefender ar fi puţin probabil să lansăm pe piaţa locală Bitdefender Box. România este o piaţă mică, nu este una de atacat pentru Box. Dar totuşi Box va fi lansat în România în al doilea val, după America de Nord. Facem acest lucru pentru că România este sediul nostru central, pentru că avem aici echipele noastre de cercetare & dezvolare şi pentru că ne interesează felul în care este privit Bitdfender în România, cum este privit la Politehnică. Vrem să vină la noi cei mai talentaţi oameni”, mai spune Talpeș.

Sursa foto: www.zf.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.