Electrolux Satu Mare produce primul aragaz din lume care are funcție de gătit la abur

Electrolux a început să producă la fabrica sa de la Satu Mare primul aragaz din lume cu funcție de gătit la abur – o tehnologie specifică, până acum, doar cuptoarelor incorporabile. Astfel, consumatorii se vor putea bucura de beneficiile funcției PlusSteam, care presupune păstrarea valorilor nutritive ale alimentelor, versatilitate și economisirea timpului de gătire a preparatelor.

Proiectarea aragazului a durat aproximativ un an, având la bază o analiză atentă a nevoilor consumatorilor și a preferințelor acestora. Producția a început în septembrie 2017, iar până în prezent au fost realizate câteva mii de produse la fabrica Electrolux din Satu Mare. Gama de aragazuri PlusSteam este disponibilă în varianta cu gaz sau electric, precum și în diferite forme de funcționare a plitelor: pe gaz, cu inducție sau vitroceramice.

„Inovația este unul dintre cele mai importante elemente din ADN-ul brandului Electrolux, iar aragazul PlusSteam este o dovadă în acest sens. Ne bucurăm că am produs la Satu Mare aragazul cu funcție de gătit la abur – o premieră mondială – și că am reușit să le oferim clienților noștri posibilitatea de a experimenta și mai mult în bucătărie. Folosit pentru prima dată în bucătăriile profesionale, aburul este extrem de apreciat în gastronomie și suntem convinși că funcția PlusSteam a noului aragaz Electrolux va fi apreciată de consumatori pentru versatilitatea sa” a declarat Carmen Georgescu, Communication & Marketing Manager Electrolux România.

Cel mai nou aragaz Electrolux – PlusSteam – aduce un plus de valoare pentru bucătăria tradițională și ajută la extinderea varietății de rețete care pot fi preparate acasă, la aceleași standarde ca în bucătăriile profesionale. Aragazul se remarcă prin versatilitate, oferind consumatorului posibilitatea de a pregăti ușor chiar și produse de patiserie, pâine sau cozonac.
Mai mult, aragazul Electrolux PlusSteam permite conservarea diferitelor alimente pentru perioada iernii. Cuptorul ajută la sterilizarea rapidă a borcanelor pentru conservarea murăturilor, zarzavaturilor sau fructelor pe timp de iarnă, eliminând microorganismele care ar putea dăuna procesului de conservare.

„Odată cu evoluția tehnologică, piața electrocasnicelor are un potențial tot mai mare de creștere, astfel că prioritatea noastră este de a dezvolta produse care să răspundă nevoilor consumatorilor cu soluții practice și inovatoare. Suntem mândri că fabrica Electrolux din Satu Mare a contribuit la dezvoltarea acestui produs unic pe piața internațională și că am putut adapta în premieră, funcția PlusSteam la gama noastră de aragazuri” a declarat Dietmar Bloemer, directorul fabricii Electrolux din Satu Mare.

Un Comentariu la "Electrolux Satu Mare produce primul aragaz din lume care are funcție de gătit la abur"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.