Ce spun ambulanțierii despre accidentul cu patru morți din Livada

Copilul de 5 ani, unul dintre victimele accidentului de luni, 3 iulie, din Livada a suferit un traumatism acut sever, acesta fiind proiectat din mașină. La sosirea echipajului medical, micuțul a fost găsit în stop-cardio respirator.

„La locul accidentului au fost găsite 5 persoane din care 3 persoane nu au supraviețuit impactului și au necesitat descarcerare pentru a fi extrase dintre fiarele contorsionate, un copil de aprox. 5-6 ani cu traumatism craniocerebral acut sever, proiectat din autovehicol și găsit în stop cardiorespirator. Acesta a fost resuscitat zeci de minute atât de colegii de la Ambulanța Negrești-Oaș, care au sosit primii la locul solicitării, cât și de colegii de pe autospeciala de terapie intensiva mobilă.

A fost solicitat și un elicopter SMURD ptr. situația în care copilul va fi stabilizat și va deveni transportabil.

Din păcate în ciuda eforturilor medicilor și asistenților, micul pacient nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul solicitării.

Șoferul din cealaltă mașină implicată în accident prezenta contuzii la nivelul bazinului, sternului, claviculei stângi, conștient, stabil hemodinamic și respirator. Acesta a fost transportat la UPU Spital Județean”, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi, 4 iulie redacției noastre de către conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare.

Mai multe detalii despre această tragedie citiți aici:

https://www.satmareanul.net/2017/07/03/s-a-activat-planul-rosu-de-interventie-in-livada-patru-morti/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.