Patru morți în accidentul de la Livada. Un copil de 5 ani, printre victimele decedate

Numărul persoanelor decedate în cumplitul accident de la Livada a ajuns la patru. Din nefericire, a murit și copilașul de 5 ani.

Corpul acestuia nu a mai rezistat în urma leziunilor suferite, în ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus neîncetat.

După efectuarea investigațiilor la fața locului, echipa de cercetare a stabilit faptul că un tânăr conducător auto de 21 de ani din localitatea Dara, conducând un autoturism proprietate privată, în afara localității Livada, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Ungaria, condus de o femeie de 34 de ani, cu dublă cetățenie, română și maghiară, domiciliul din România fiind stabilită în orașul Livada.

În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto și a pasagerilor care o însoțeau, respectiv o femeie de 43 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din Livada.

În același autoturism se mai afla un minor de 5 ani, cetățean maghiar, care deși prezenta semne vitale imediat după impact, cu toate eforturile depuse de echipajele specializate, nu a mai putut fi salvat, decedând și el la fața locului.

Și tânărul aflat la volanul celui de-al doilea autoturism a fost rănit grav și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Testarea alcoolscop a relevat faptul că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, i-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.

Mai multe detalii despre tragedie puteți citi aici:

https://www.satmareanul.net/2017/07/03/accident-cu-trei-morti-in-judet/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.