Ce spun pompierii despre incendiul de la brutăria din Poiana Codrului

Pompierii au intervenit miercuri, 21 iunie, pentru stingerea unui incendiu la o brutărie din Poiana Codrului (comuna Crucișor).

De altfel, pompierii voluntari din Crucișor sunt acuzați că ar fi intervenit cu întârziere. Poziția fiicei proprietarului brutăriei a fost publicată de Sătmăreanul în cursul zilei de ieri (https://www.satmareanul.net/2017/06/21/brutaria-din-poiana-codrului-facuta-scrum-acuzatii-grave-fotovideo/)

În continuare vă prezentăm poziția pompierilor în acest caz:

„Salvatorii Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Crucişor şi S.V.S.U. Bârsău, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la sediul unei brutării situată pe raza localităţii Poiana Codrului, evenimentul fiind anunţat la ora 14:49.

La sosirea echipajelor de intervenţie, flăcările se manifestau la acoperişul societăţii comerciale, existând pericolul propagării acestora la întreaga clădire.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, nefiind înregistrate victime.

În urma evenimentului au ars elementele de lemn şi ondulină bituminoasă din structura acoperişului, pe o suprafaţă aproximativă de 450 m2.

Cauza probabilă a incendiului: aprinderea cartonului asfaltat din componenţa acoperişului în urma căderii de jar sau scântei din hornul pentru evacuarea fumului”, se arată în raportul pompierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.