Brutăria din Poiana Codrului, făcută scrum. Acuzații grave (Foto&video)

Un incendiu de proporții a făcut scrum acoperișul brutăriei din Poiana Codrului (comuna Crucișor). Prăpădul a avut loc astăzi, 21 iunie, în jurul orei 14.30.

La fața locului au fost chemați pompierii din Crucișor, Bârsău și Satu Mare. Fiica proprietarilor brutăriei, Larisa Borșa, a declarat pentru Sătmăreanul că echipajul din Crucișor a întârziat aproximativ 50 de minute, iar după ce aceștia și-au golit cisterna de apă, au plecat fără ca focul să fie stins.

„În localitatea Poiana Codrului, comuna Crucișor, a avut loc un incendiu și a ars acoperișul brutăriei din sat. Pompierii din Satu Mare au fost anunțați, au pornit la drum și au anunțat pompierii din comună, dar și pe cei din Bârsău. În timp ce, cei din Bârsău au ajuns la fața locului, cei din Crucișor au ajuns abia după aproximativ 40-50 de minute timp în care au venit și cei de la Satu Mare. Cei de la Crucișor au golit mașina, și au plecat, incendiul nefiind stins”, ne scrie Larisa Borșa.

Tânăra se declară indignată de faptul că deși există pompieri în comună, aceștia au ajuns doar cu mare întârziere la fața locului.

„Dar din moment ce există pompieri în comună nu ar fi trebuit să dureze atât de mult. A fost stins, într-un târziu, după vreo oră și jumătate de la anunț. Cel mai grav este că pompierii nu sunt nicăieri când ai nevoie de ei”, spune Larisa Borșa.

Sursa foto: Larisa Borșa

Sursa video: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.