Cazuri care au zguduit Sătmarul. Anchetatorii bat pasul pe loc

Cazul bărbatului găsit fără suflare în fosa septică a Spitalului Județean Satu Mare ridică o serie de semne de întrebare, mai ales după ce jurnaliștilor nu li s-a permis să intre în curtea Spitalului Județean, și nici măcar nu li s-a comunicat nicio poziție oficială cu privire la stadiul anchetei.

Astfel, cazul este învăluit în mister și lasă loc unor interpretări. Nu se știe dacă este vorba despre o moarte accidentală, ori despre crimă. Locul unde a fost găsit cadavrul este unul greu accesibil, spune președintele Consiliului Județean (CJ), Pataki Csaba.

Ca de fiecare dată când se întâmplă vreo tragedie, rememorăm acele nenorociri în deslușirea cărora anchetatorii bat pasul pe loc.

Cazul actriței Gabriela Dorgai, ucisă cu bestialitate în noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2014 pe malul Someșului, în Centrul municipiului Satu Mare, nu mai necesită nici o prezentare. Ucigașul se plimbă în liberate, iar anchetatorii par să bâjbâie în întuneric. Deși au fost audiați zeci de persoane, prelevate probe, iar locul crimei studiată cu minuțiozitate, totuși ancheta bate pasul pe loc.

Detalii despre acest caz puteți citi aici: https://www.satmareanul.net/2014/11/10/tragedie-la-satu-mare-o-actrita-a-teatrului-de-nord-gasita-fara-suflare-pe-malul-somesului/

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, doi bebeluși au fost găsiți aruncați într-un tomberon de pe Aleea Milcov din Satu Mare. Cu toate că tragedia s-a întâmplat în data de 7 mai 2015, nici după doi ani de zile, anchetatorii nu par să aibă indicii în plus cu privire la identitatea criminalului (sau criminalilor). Cei doi nou-născuți au ajuns în tomberon după ce au fost înjunghiați în abdomen.

Mai multe despre acest caz puteți citi aici: https://www.satmareanul.net/2015/05/08/tragedie-la-satu-mare-doi-bebelusi-gasiti-morti-intr-un-tomberon/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.