Tragedie la Satu Mare: Doi bebeluși găsiți morți într-un tomberon

morti

Doi nou-născuți au fost găsiți joi (7 mai) seara, în jurul orei 23.30 fără suflare într-un tomberon de pe Aleea Milcov din Satu Mare. Cadavrele celor doi copii au fost găsite de către un om al străzii care căuta de mâncare prin tomberon. La fața locului s-au deplasat polițiști și procurori. Potrivit unor surse judiciare, bebelușii au fost înjunghiați în abdomen și apoi aruncați pur și simplu la gunoi.

Trupurile neînsuflețite ai celor doi gemeni au fost transportate la morga Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării necropsiei. Cadavrele celor doi copii au fost găsite printre deșeurile menajere dintr-un tomberon.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a fost sesizat de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului despre faptul că în data de 7 mai, în jurul orei 23.23, într-un tomberon de deşeuri menajere situat în municipiul Satu Mare pe strada Milcov se află cadavrele a doi nou născuţi. În cauză se efectuează necropsia pentru a se stabili vârsta şi cauza decesului celor doi nou născuţi”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop.

Potrivit unor surse judiciare cei doi micuți erau așezați în două cutii din carton. Din primele rezultate medico-legale rezultă că bebelușii s-au născut prematur, la 7-8 luni. Înainte de a fi aruncați pur și simplu la gunoi, nou născuții au fost înjunghiați în abdomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.