Ce spune șeful CJ despre criza din spital. Managerul, în concediu (Video)

Managerul Spitalului Județean Satu Mare, dr. Camilio Coste, este în concediu. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului județean Satu Mare, Pataki Csaba, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc azi, 12 mai.

„Domnul manager și-a luat un concediu de 10 zile, după care vom vedea ce vom face. Și-a înaintat demisia pe care eu nu am acceptat-o”, spune Pataki.
De fapt, în cursul zilei de astăzi, dr. Camilio Coste a declarat pentru Sătmăreanul că în cazul în care demisia sa nu va fi acceptată de către conducerea Consiliului Județean, atunci își va lua un concediu de odihnă (https://www.satmareanul.net/2017/05/12/managerul-spitalului-judetean-intentioneaza-sa-demisioneze-vezi-ce-spune-acesta/).

De asemenea, Pataki Csaba acuză faptul că s-a ajuns în această situație deoarece există o lipsă de comunicare între serviciile din cadrul spitalului și conducerea instituției.
„Am rămas blocat când alaltăieri am fost sunat și mi s-au transmis problemele cu care se confruntă spitalul. În cursul zilei de ieri (11 mai) ne-am așezat și am stat vreo 6 ore și azi alte câteva ore pentru a debloca situația. Am reușit să rezolvăm problema medicamentelor în aproximativ 24 de ore”, explică Pataki.

Potrivit acestuia, în spital sunt tot felul de „bisericuțe” dar și o acută lipsă de comunicae, a căror roade se văd în aceste zile.

Pataki spune că au fost documente de la achiziții, dar și de la alte servicii care au zăcut cine știe prin ce sertare și care nu ar fi ajuns până la manager.

„Sunt hârtii, și nu una sau două, care s-au pierdut pe undeva pe drum. Nu-mi explic cum. Sunt hârtii pe care le-am descoperit ieri și azi. Vă rog să-mi dați un răgaz de măcar o săptămână ca să vă pot răspunde la toate întrebările”, spune Pataki.

În cazul în care după concediu managerul insistă cu demisia, Pataki spune că are deja câteva nume care ar fi cât se poate de potrivite pentru această funcție. „O să le aflați în momentul potrivit. Acum nu vreau să dau nume”, a mai adăugat Pataki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.