Managerul Spitalului Județean intenționează să demisioneze. Vezi ce spune acesta

După protestele de astăzi, 12 mai, managerul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Camilio Coste, se gândește să demisioneze din funcția pe care o deține.

„Eu mi-am cerut demisia dar dacă domnul președinte al Consiliului Județean nu mi-o aprobă, atunci voi cere zile de recuperare pentru orele suplimentare prestate, iar apoi vedem ce vom face mai departe. Au fost zile când am dormit în spital. Am stat la dispoziția oamenilor 24 de ore din 24. Și vedeți în cele din urmă, am fost băgat într-o situație nedorită. Eu am prestat 32 de ore suplimentare. Pe lângă asta mai am dreptul la 10 zile de concediu. Ieri (11 mai) m-am întâlnit cu domnul președinte Pataki dar și cu domnul prefect și mi-au spus că nu ar fi bine să fac acuma acest pas. Eu m-am mai gândit și peste noapte, dar tot la soluția asta am ajuns. Nu eu am vrut să vin în această funcție. Eu am fost rugat să vin la Satu Mare”, spune managerul SJU.

Cu privire la protestul de astăzi, Camilio Coste a declarat că acesta ar fi unul provocat de către persoane cu interese din cadrul spitalului.

„Este un protest provocat de către oameni cu interese. S-a vorbit de criza de medicamente dar de fapt se dorește decredibilizara managerului. Medicamentele au fost comandate în proporție de 90%, astfel că această situație va fi deblocată”, spune Camilio Coste.

Un Comentariu la "Managerul Spitalului Județean intenționează să demisioneze. Vezi ce spune acesta"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.