Sătmărenii invitați să-și spună părerea despre investiția NEPI. Când și unde va avea loc dezbaterea

În data de 20 aprilie va avea loc dezbaterea publică referitor la elaborarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) cu privire la construirea mega mall-ului NEPI de pe Drumul Careiului din Satu Mare. Dezbaterea publică este programată la ora 12.00, în sala de ședințe a Primăriei Satu Mare.

Vă reamintim că cei de la NEPI au lansat în data de 7 aprilie intenția de elaborare a PUZ-ului în ceea ce privește construirea centrului comercial de pe Drumul Careiului.

Până în ziua de 20 aprilie, atunci când va avea loc dezbaterea publică, sătmărenii pot veni cu sesizări, care pot fi depuse la Centrul de Informații cu Cetățenii din cadrul Primăriei Satu Mare, anunțate prin numărul de telefon 0261-827555, sau prin e-mail: consultarepublica@satu-mare.ro

Potrivit reprezentanților NEPI, PUZ-ul va fi elaborat în vederea construirii unui centru comercial, dar și ai altor lucrări conexe, precum: drumuri, platforme, parcări, amenajări accese, etc.

Inițiatorul anunțului este NEPI FIFTEEN Estade Administration SRL București.

Mai multe detalii despre viitorul centru comercial puteți citi aici:

http://www.satmareanul.net/2017/04/10/nepi-pregateste-startul-lucrarilor-de-constructie-de-la-satu-mare-ce-spune-investitorul-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.