NEPI pregătește startul lucrărilor de construcție de la Satu Mare. Ce spune investitorul (Foto)

NEPI, liderul investițiilor și dezvoltărilor imobiliare de retail din România și cel mai dinamic investitor imobiliar din Europa Centrală și de Est, pregătește startul lucrărilor de construcție la centrul comercial din Satu Mare, programat pentru a fi inaugurat la finalul anului 2018. Cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 28.000 de metri pătrați, Shopping City Satu Mare va deveni principala destinație regională de shopping și petrecere a timpului liber, aliniată la cele mai ridicate standarde.

În urma unei investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, cea mai mare din ultimii ani din Satu Mare, centrul comercial va aduce publicului din regiune un mix complet de shopping și divertisment, cu branduri naționale și internaționale, un hipermarket, un cinema ultra-modern şi un food-court cu restaurante, cafenele şi locații fast-food pentru toate categoriile de public. Centrul comercial va fi aliniat celor mai înalte standarde, continuând rețeta de succes aplicată de NEPI în cazul tuturor centrelor comerciale lansate până acum.

„Investiția NEPI din Satu Mare reprezintă mai mult decât deschiderea unui centru comercial regional, chiar dacă mulți dintre locuitorii orașului au simțit din lipsa unui mall, așteptarea a meritat, spunem noi, deoarece centrul va fi construit la ultimele standarde și, implicit, va fi o locație axată foarte mult pe nevoile comunității și pe a oferi acesteia cele mai bune opțiuni de petrecere a timpului liber. Scopul principal este de a aduce la Satu Mare toate serviciile și produsele necesare locuitorilor județului, astfel încât banii și timpul acestora să fie reinvestiți local, nu în alte județe”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul grupului NEPI.

Centrul comercial va pune la dispoziția vizitatorilor săi o ofertă completă de branduri de modă și frumusețe, de renume local și international, ce vor asigura cea mai avansată experiență de shopping din zonă și vor oferi o diversitate de produse pentru toate categoriile de public.

Shopping City Satu Mare va completa oferta de agrement a orașului, adaugând o locație comercială cu multiple opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber, printre care și un cinematograf modern, dotat cu cele mai noi tehnologii ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente și populare producții cinematografice. De asemenea, centrul comercial va beneficia de un food court generos cu o zonă specială de terasă și o diversitate de restaurante, locații fast food și cafenele pentru toate gusturile.

În completarea lucrărilor la construcția centrului comercial, NEPI își propune să realizeze și o serie de îmbunătățiri în infrastructură, prin construirea unui sens giratoriu, prin amenajarea a două străzi adiacente centrului comercial (strada Digului și strada Dunării), cât și printr-o contribuție la realizarea unei pasarele pietonale peste Someș, care va facilita tranziția între cele două părți ale orașului.

Shopping City Satu Mare va fi construit pe un teren de aproximativ 6 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale de la finalul anului viitor, le va oferi vizitatorilor o parcare generoasă de aproximativ 1.000 de locuri. Parcarea va fi dispusă pe 2 niveluri, iar vizitatorii vor avea la dispoziție și o rampă de acces rapid, ce le va facilita accesul.

Pentru mai multe informații citiți și următorul articol:

http://www.satmareanul.net/2017/04/06/nepi-lanseaza-o-dezbatere-publica-investitia-de-la-satu-mare-in-centrul-atentiei/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.