„Balul Oamenilor de Afaceri”, un eveniment cu tradiție în județul Satu Mare (Foto)

bal1

bal2

bal3

bal4

bal5

bal6

bal7

bal8

bal9

bal10

bal11

bal12

Sala de evenimente „Majestic” din Satu Mare a găzduit în această seară (azi, 18 noiembrie) „Balul Oamenilor de Afaceri”, un eveniment cu tradiție în județul nostru. În acest an, balul a ajuns la cea de-a 23-a ediție. Programul artistic a fost susținut de XXL și Semnal M.

Dintre oficialități, la eveniment au participat viceprimarii municipiului Satu Mare, Adrian Albu și Doina Feher, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, deputații Octavian Petric și Ovidiu Silaghi, șefi de instituții și oameni de afaceri din întreg județul. De asemenea, la eveniment au fost prezenți și o parte dintre candidații la alegerile parlamentare din acest an.

Evenimentul a început cu un moment de reculegere în memoria fostului component al „Generației de Aur”, sătmăreanul Daniel Prodan, cel care s-a stins din viață miercuri (16 noiembrie) seara, în urma unui infarct miocardic. Apoi, a urmat premierea primelor locuri din cadrul a șase categorii economice.

Pentru clasificarea firmelor, principalii indicatori care s-au luat în calcul sunt: cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența capitalului uman, eficiența utilizării capitalului reinvestit.

„Este un eveniment, spunem noi, care oferă o recunoaștere și o recompensă, chiar dacă simbolică, ai agenților economici pentru efortul, tenacitatea și sprijinul pe care îl oferă comunității sătmărene în ansamblu. Este și un eveniment de promovare, și un eveniment de informare. Există și un catalog în care, toți cei care sunt în categoriile de excelență sunt menționați cu date de contact așa că se asigură și promovarea potențialului economic al județului cu acest scop … Cifra de afaceri a crescut față de anul trecut. Aceste firme TOP care reprezintă puțin mai mult de 20% din totalul firmelor care au depus bilanț, înregistrează cam 72% din cifra de afaceri al tuturor firmelor sătmărene și peste 30% din personal”, a declarat Daniela Culic, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare.

Prin promovarea societǎţilor comerciale performante, inclusiv sub forma catalogului „Topului Firmelor”, Camera de Comerţ doreşte sǎ contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi, totodatǎ, la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP şi potenţiali parteneri de afaceri din ţarǎ şi strǎinǎtate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.