Cristian Voicu: „Mi-am împlinit visul și mi-am făcut familia mândră și fericită”

florin-voicu

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena 1, câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cristian Florin Voicu, soțul sătmărencei Martina Voicu, spune că a ieșit învingător deoarece și-a dorit foarte mult acest lucru. Finala competiției a avut loc marți (15 noiembrie) seara, emisiunea fiind difuzată la Antena 1.

Cristian Voicu a declarat că premiul câștigat îl ajută să se întoarcă în țară și să înceapă o nouă viață. „Mi-am dorit de mult să ne întoarcem, iar acum a venit momentul”, a subliniat acesta.

„Când am auzit că sunt câștigător m-am bucurat foarte mult. Mi-am dorit enorm să câștig, chiar dacă la un moment dat îmi pierdusem această speranță. Prin minte mi-a trecut că după toate încercările grele din emisiune și supărările, am izbutit și am câștigat. Mi-am împlinit visul și mi-am făcut familia mândră și fericită”, a declarat Cristian Voicu.
Cu privire la reușita sa, Cristian spune că a ieșit învingător deoarece și-a dorit foarte mult să câștige acest concurs.

„Eu cred că am câștigat pentru că mi-am dorit cel mai mult asta, am luptat enorm, am avut un plus – echipa care m-a ajutat foarte mult și cred că și energiile pozitive ale tuturor susținătorilor mei au contat. Și că de data asta am fost mai bun”, a declarat câștigătorul de la „Chefi la cuțite”.

Despre Florin Dumitrescu, Cristian Voicu spune că acesta este un chef adevărat care l-a îndrumat foarte mult și în pauzele competiției.

„E un Chef adevărat. Mi-a plăcut că în momentele din timpul probei ne trata ca pe niște subalterni și era dur cu noi, pentru ca atunci să nu fim copleșiți de emoții și să dăm tot ce putem. Dar în afara concursului și atunci când aveam pauze ne-a fost mai mult decât lider, ne-a fost prieten, prin toate glumele făcute și toate sfaturile date”, a subliniat Cristian Voicu.

Cel mai bun bucătar din România spune că preferă bucătăria europeană, dar că își dorește să cunosc și secretele bucătăriei asiatice.

Cristian spune că a început să lucreze acum 12 ani, mai întâi ca pizzer, apoi ca bucătar. „Am lucrat în România prin mai multe orașe, apoi în Italia și în Germania”, spune acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.