Odorenii au petrecut la Balul strugurilor (Galerie foto)

bal1

bal2

bal3

bal4

bal5

bal6

bal7

bal8

bal9

bal10

Căminul Cultural din Odoreu a găzduit sâmbătă (29 octombrie) seara un eveniment deosebit, Balul strugurilor. Petrecerea a început la ora 20.00.

Alături de localnici, la eveniment au participat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, președintele Organizației Județene a PSD, primarul comunei Odoreu Dumitru Pop, dar și candidații PSD Satu Mare la alegerile parlamentare din iarna acestui an, Ioana Bran respectiv Octavian Petric.

Muzica și buna dispoziție au fost asigurate de formațiile „Metropolis” (Felician Jurjea) și „Lyra” (Corin Nicoară), iar invitații speciali ai balului au fost dansatorii de la „Royal Dance Club”.

„O sărbătoare frumoasă a toamnei la Odoreu. O recoltă bogată, oameni harnici și ospitalieri. Îi mulțumesc domnului primar Dumitru Pop pentru invitație, iar cetățenilor din Odoreu pentru ospitalitate.”, spune Aurelia Fedorca.

„Balul strugurilor i-a reunit pe odoreni care au venit de acasă cu produse tradiționale pregătite de ei. Și cu must delicios! Odorenii sunt oameni gospodari, iar doamnele de aici bucătărese desăvârșite. Iată de ce e nevoie să ne susținem produsele tradiționale. Sătmărenii trebuie să-și fructifice rodul muncii lor”, este de părere Ioana Bran.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Local, Primăria și Căminul Cultural din Odoreu.

2 Comentarii la "Odorenii au petrecut la Balul strugurilor (Galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.