Kereskenyi Gabor despre NEPI: „Dorim în continuare realizarea acestei investiții” (Video)

conferinta-primarioe

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a subliniat în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 3 octombrie, că actuala conducere a Primăriei își dorește construirea Mega Mall-ului și că acest subiect nu ar trebui să fie unul politic.

Alături de edil, la conferința de presă au participat și viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher.

„Noi trebuie să luăm act, de voința oamenilor, voința locuitorilor municipiului Satu Mare, cu toate că, vreau să vă spun, până la un anumit nivel această licitație, procedură de licitație, s-a făcut în condiții și în parametri legali. Numai în cursul zilei de azi (3 octombrie) când ne-a parvenit acea adresă oficială de la Registrul Comerțului, de unde ne-am dat seama că acel domn într-adevăr este asociat într-o altă societate care are obiect de activitate similar, am procedat la această soluție. Noi dorim, așa cum am spus tot timpul, dorim în continuare realizarea acestei investiții și consider că această investiție, repet, și am spus de mai multe ori, nu trebuie să fie subiect de campanie, nu trebuie să fie un subiect de polemică”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

În cursul acestei zile, Primăria a anulat licitația acelui teren de 20 de metri pătrați de pe Drumul Careiului, care în ultimele zile a născut o serie de polemici și discuții chiar și în cadrul ședinței de joi, 29 septembrie a Consiliului Local.

Un Comentariu la "Kereskenyi Gabor despre NEPI: „Dorim în continuare realizarea acestei investiții” (Video)"

  1. Pingback: Kereskenyi Gabor: S-a încercat blocarea proiectului NEPI | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.