Kereskenyi Gabor: S-a încercat blocarea proiectului NEPI

nepi

Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare dă asigurări că proiectul mall-ului NEPI nu va fi blocat. Edilul spune clar și răspicat că persoana care a cumpărat acea parcelă de 20 de metri pătrați de pe terenul unde concernul NEPI vrea să-și facă investiția (situat pe Drumul Careiului) „a avut vădit intenția de a bloca proiectul”.

„Proiectul mall-ului NEPI din Satu Mare nu va fi blocat. Aceasta e promisiunea pe care o fac sătmărenilor. Tentativa de a bloca o investiție de 40 milioane de euro a fost stopată. Licitația de acum aproape două săptămâni pentru vânzarea unui teren de 20 mp în zona viitorului mall a fost anulată de Comisia de licitație.

Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: cetățeanul care a oferit 20.000 de euro pentru o cotă 20 mp a avut vădit intenția de a bloca proiectul. Am dovedit că nu a fost respectat principiul concurenței loiale, fiind asociat într-o companie și proiect concurent.

Interesul Primăriei este ca o investiție de 40 milioane de euro să fie derulată în condiții normale, iar o zonă unde în prezent e doar un teren viran să fie curățată și să capete un aspect civilizat”, spune Kereskenyi Gabor.

În cursul zilei de luni, 3 octombrie, licitația cu privire la vânzarea acelei parcele de teren a fost anulată, fapt prezentat de primarul orașului în cadrul unei conferințe de presă.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest subiect dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/10/03/kereskenyi-gabor-despre-nepi-dorim-in-continuare-realizarea-acestei-investitii-video/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.