Șefi noi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

procurori1

Procurorii Mariu Iancu și Ana Rusu sunt noii șefi ai secțiilor de Urmărire Penală, respectiv Judiciară din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Cei doi au fost prezentați în cadrul unei conferințe de presă organizată azi, 29 septembrie.

În ultima vreme, cele două funcții, respectiv șef Secție Penală și Judiciară nu au fost ocupate decât pentru scurte perioade de timp fără numiri definitive, astfel că, odată cu schimparea conducerii în luna iulie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au fost numiți șefi noi în cadrul celor două secții.

Ana Rusu, noul șef al Secției Judiciară, a intrat în procuratură în 2007, după care a activat un an și jumătate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. A urmat apoi promovarea în funcții de execuție. Din 2014, prin delegare a ocupat funcția de procuror șef la Secția Judiciară a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Marius Iancu, șeful Secției de Urmărire Penală este procuror din 1998 și și-a început activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. În 2004 a fost numit la Direcția Națională Anticorupție (DNA), Serviciul Teritorial Oradea, unde și-a desfășurat activitatea până la sfârșitul anului 2014. Timp de 4 ani a deținut și funcția de șef Serviciu Teritorial Oradea, în cadrul DNA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.