Sătmăreancă gravidă lăsată pe drumuri de o firmă de transport din Satu Mare

14089091_10153978836427545_1040086780204353925_n

bilet

Deși a plătit biletul dus-întors pe ruta Satu Mare-Budapesta, o sătmăreancă, însărcinată în luna a 8-a, a fost lăsată pe drumuri de către unul dintre șoferii firmei Edmeea Trans, pe motiv că nu mai avea loc în mașină. În cele din urmă, femeia a ajuns acasă cu o altă firmă, cu care se pare Edmeea Trans avea o înțelegere, pentru cazul în care se ivesc astfel de situații, după ce a așteptat câteva ore la aeroport. Mai mult decât atât, femeia a fost pusă să plătească încă odată contravaloarea biletului Budapesta – Satu Mare.

Revoltată de comportamentul angajaților Edmeea Trans, Rodica Ecaterina Patulea își povestește pățania:

„Vreau să vă povestesc o întâmplare foarte urâtă cu firma Edmeea Trans. În data de 23 august eu cu soțul meu sunăm la aceștia pentru o rezervare pentru data de 25 august. Pentru mine DUS-ÎNTORS, pentru soțul meu doar dus. Le specific data de plecare fiind 25 și de întoarcere pentru mine 31 august noaptea la 11 din Budapesta.

Le specific că sunt gravidă în 7 luni și jumătate. Plecăm în data de 25 august. Plătesc la șofer biletul meu DUS-ÎNTORS și pentru soțul meu doar dus. La întoarcere mă așteaptă domnul de la firma Edmeea Trans la ora 11 în aeroport cum am stabilit. Acesta mă duce într-o parcare de la Tesco și îmi zice că din păcate nu are loc pentru mine. Rămân pur și simplu indignată deoarece mi-am rezervat biletul mi l-am plătit. Acesta foarte lejer îmi spune că au făcut firma Edmeea Trans cu o altă firmă o înțelegere ca să mă ducă acasă. Accept cu greu asta însemnând că eram de dimineață pe drumuri foarte obosită și normal cu frica ca femeie singură gravidă să nu rămân în nu știu ce parcare. Domnul mă plasează să nu zic mai urât în altă mașină de la altă firmă de transport. Domnul de la Edmeea Trans pleacă.

După ce am stat încă 2 ore în aeroport să așteptăm alți oameni de la alt zbor când să pornim acesta îmi cere 30 de EURO pentru transport. Foarte Indignata ii spun CUM SĂ PLĂTESC ÎNCĂ O DATĂ UN BILET DACĂ DEJA ESTE PLĂTIT. Îi arăt șoferului biletul dar acesta îmi zice senin că nu sunt obligată să merg cu ei. Nu înțeleg Edmeea Trans nu mai are loc pentru mine, mă plasează la altă firmă la înțelegerea celor două firme era normal să plătească biletul meu la cealaltă firmă.

Sun la dânșii dimineață cum am ajuns acasă să clarific dar din păcate nici acum nu am clarificat nimic ….. SUNT FOARTE INDIGNATĂ PE FIRMA ACEASTA CARE SE PRETEAZĂ A FI UNA DIN CELE MAI SERIOASE … ASTA ÎNSEAMNĂ SERIOZITATE? LĂSAȚI O FEMEIE SINGURĂ GRAVIDĂ ÎN AEROPORT FĂCÂND TOT FELUL DE ÎNȚELEGERI CU ALTE FIRME. AȘA CĂ AM PLĂTIT DE DOUĂ ORI BILETUL MEU PROFITÂND DE FAPTUL ACESTA. MULȚUMESC FRUMOS FIRMA EDMEEA TRANS !!!!!!”, scrie sătmăreanca pe Facebook.

2 Comentarii la "Sătmăreancă gravidă lăsată pe drumuri de o firmă de transport din Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.