Robert Tar, plasat sub control judiciar

Robert Tar

Cu toate că a furat pur și simplu zeci de mii de euro iar apoi s-a ascuns săptămâni întregi de oamenii legii, instanța a decis să fie destul de îngăduitoare cu Robert Tar, fostul administrator al Agenției de Turism „House of Travel” din Satu Mare. Astfel, Tar a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia, care ne-a fost confirmată de IPJ Satu Mare, a fost luată miercuri, 7 septembrie.

Robert Tar a fost prins marți, 6 septembrie în zona localității Gura Humorului, iar apoi a fost reținut pentru 24 de ore, fiind plasat în Arestul IPJ Satu Mare.
Vă reamintim că fostul admministrator al Agenției de Turism „House of Travel” a dispărut cu banii clienților în data de 9 august. Prejudiciul creat de acesta este de 44.100 de euro.

Potrivit anchetatorilor, în perioada ianuarie 2016 – august 2016, acesta a înșelat mai multe persoane fizice, prin oferirea unor pachete turistice externe și bilete de avion pentru care a încasat sume de bani cuprinse între 100 și 4.100 de euro, fără a mai face ulterior demersuri către tur-operatori și companii aeriene privind contractarea și achitarea serviciilor turistice.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a 19 infracţiuni de înșelăciune și 12 infracțiuni de înșelăciune calificată.

3 Comentarii la "Robert Tar, plasat sub control judiciar"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.