Țeparul Robert Tar a fost arestat

Robert Tar

Fostul administrator al Agenției de Turism „House of Travel”, Robert Tar a fost prins în cursul zilei de marți, 6 septembrie, în apropiere de Gura Humorului. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și în prezent se află în Arestul Poliției.

Informația ne-a fost confirmată și de către reprezentanții Poliției.

Robert Tar a dispărut în ziua de 19 august, cu tot cu banii clienților. Potrivit unor surse din cadrul IPJ Satu Mare prejudiciul este de aproape 45.000 de euro.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice l-au prins pe administratorul agenției de turism „House of Travel”, Robert Tar, de 33 ani din Satu Mare. În perioada ianuarie 2016 – august 2016, acesta a înșelat mai multe persoane fizice, prin oferirea unor pachete turistice externe și bilete de avion pentru care a încasat sume de bani cuprinse între 100 și 4.100 de euro, fără a mai face ulterior demersuri către tur-operatori și companii aeriene privind contractarea și achitarea serviciilor turistice oferite acestor persoane, modalități prin care a obținut suma totala de 44.100 de euro.

Pe numele acestuia au fost depuse până în prezent peste 30 de plângeri, atât la Poliție și Parchet, cât și la Protecția Consumatorilor Satu Mare. Plângerile înregistrate la OPC au fost direcționate către IPJ.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a 19 infracţiuni de înșelăciune și 12 infracțiuni de înșelăciune calificată.

Robert Tar a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanțelor de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

6 Comentarii la "Țeparul Robert Tar a fost arestat"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.