Piesa „Autobahn”, selectată pentru concursul Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea

AUTOBAHN foto Cristian Gatina (2)

Piesa „Autobahn” a fost selectată să participe la concursul Festivalului de Teatru Scurt (FTS) 2016, care va avea loc în perioada 25 septembrie – 2 octombrie în municipiul Oradea. Pentru rolul jucat în piesa „Autobahn”, actrița Teatrului de Nord Satu Mare, Ioana Cheregi, a fost distinsă recent cu premiul de „Cea mai bună actriță”, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Atelier din Baia Mare. Evenimentul a avut loc în perioada 26 iunie-1 iulie.

Teatrul „Regina Maria” a anunţat selecţia oficială a Festivalului de Teatru Scurt, ajuns la ediţia a XXII-a. Printre piesele selectate se află și „Autobahn” de Neil LaBute, regia Laura Moldovan.

Selecţia a fost realizată de criticul de teatru Doru Mareş, care a ales producţii jucate în mai multe oraşe ale ţării, precum şi în Debreţin.

Vă reamintim că pentru rolul jucat în piesa „Autobahn”, actrița Teatrului de Nord Satu Mare, Ioana Cheregi, a fost desemnată recent ca fiind „Cea mai bună actriță”, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Atelier din Baia Mare.

Mai multe informații cu privire la acest premiu puteți citi accesând următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/07/02/ioana-cheregi-desemnata-cea-mai-buna-actrita/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.