Ioana Cheregi, desemnată cea mai bună actriță

Autobahn

Ioana Cheregi

În urma votului publicului, actrița Teatrului de Nord Satu Mare, Ioana Cheregi, a fost desemnată ca fiind „Cea mai bună actriță”, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Atelier din Baia Mare. Actrița Teatrului de Nord a fost distinsă pentru rolul jucat în piesa „Autobahn” (regia artistică Laura Moldovan). 

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 26 iunie-1 iulie.

Festivalul Internațional de Teatru Atelier din Baia Mare și-a desemnat laureații. Juriul Festivalului, care în acest an a ajuns la a XXIII-a ediție, a fost alcătuit din: Cristina Rusiecki (preşedintele juriului), Nicolae Weisz, Emanuel Petran și Andrei Măjeri.

Ioana Cheregi de la Teatrul de Nord Satu Mare a câștigat titlul de „Cea mai bună actriță” pentru rolul jucat în piesa „Autobahn”.

Actrița Teatrului de Nord s-a născut în Aleșd (județul Bihor) și a absolvit Universitatea de Arte Târgu Mureș în 2012, la specializarea „Artele spectacolului”, iar în perioada 2012-2014 a urmat cursuri de masterat în cadrul aceleiași instituții.

Începând din 2009, Ioana Cheregi a jucat în mai multe piese dintre care amintim: „Visul unei nopți de vară” (W. Shakespeare), „Nevestele vesele din Windsor” (W. Shakespeare), „Contra iubirii” (Esteve Soler), „Ivan Turbincă” (după Ion Creangă), „Autobahn”, etc.

Un Comentariu la "Ioana Cheregi, desemnată cea mai bună actriță"

  1. Pingback: Piesa „Autobahn”, selectată pentru concursul Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.