Georgiana Silion şi Bogdan Marandici, câştigătorii Miss&Mister Tăcerea 2016 (Foto)

Georgiana Teodora Silion din Bucureşti şi Bogdan Marandici din Galaţi sunt câştigătorii ediţiei din acest an al concursului de frumuseţe Miss&Mister Tăcerea. Competiţia la care au participat 15 fete şi 12 băieţi din mai multe judeţe ale ţării, s-a desfăşurat azi, 18 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

15 fete și 12 băieți au participat azi la cea de-a 25-a ediție a concursului de frumusețe Miss&Mister Tăcerea 2016. Evenimentul a fost găzduit de municipiul nostru după ce anul trecut concursul de Miss a fost câștigat de sătmăreanca Dora Tunde Peleschei.

În cadrul competiţiei, concurenții au trecut prin mai multe probe şi anume: prezentarea ținutelor de zi, ţinutelor de seară şi proba costumelor de baie, după care a urmat și o probă de perspicacitate.

În pauzele dintre prezentări au avut loc diverse programe artistice.

În urma deliberării juriul, Miss Tăcerea 2016 a fost desemnată Georgiana Teodora Silion din Bucureşti, iar Mister Tăcerea Bogdan Marandici din Galaţi. Locul secund a fost ocupat de Adina Cristina Marian din Alba Iulia şi Cristian Marian din Târgu Mureş. Pe treapta a treia a podiumului au urcat Cosmina Crenguţa Bogdan din Cluj-Napoca şi Răzvan Laurenţiu Marian din Alba Iulia.

Miss Tăcerea 2016, Georgiana Teodora Silion are 18 ani, iar Mister Tăcerea, Bogdan Marandici, 29 de ani.

Miss1

Miss2

Miss3

Miss4

Miss5

Miss6

Miss7

Miss8

castigatorii

DSC_0640

DSC_0661

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.