Povestea Mădălinei Sabou – Miss Satu Mare 2016

Fiecare poveste are un început, bine conturat în spațiu și timp. Și fiecare poveste începe (de obicei) cu acel „A fost odată …”.

„A fost odată un concurs de Miss” … Așa începe povestea unei tinere de 18 ani, Mădălina Sabou, care în seara zilei de duminică, 29 mai 2016, a fost desemnată cea mai frumoasă sătmăreancă.

Mădălina Sabou a absolvit în acest an Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” din Satu Mare, profil Economie-contabilitate. Dacă până acum s-a gândit să-și urmeze studiile în domeniul contabilității, după câștigarea titlului de Miss Satu Mare, Mădălina recunoaște că a rămas vrăjită de lumea modellingului, și că ar dori să urmeze o carieră și în această direcție.

„După ce am câștigat Miss-ul mi-ar plăcea să merg mai departe în cariera de modelling pentru că îmi place foarte mult. Acuma sunt ca și o balanță între contabilitate și modelling, dar m-am gândit să le practic pe amândouă”, ne-a declarat frumoasa sătmăreancă.

Mădălina spune că s-a decis să participe la Miss-ul din acest an la sugestia prietenilor, a dirigintei dar și al tatălui ei.

„În special doamna dirigintă și tati au fost cu ideea să particip. Mi-au spus că nu am absolut nimic de pierdut dacă particip. În urma acestui concurs am câștigat experiență, încredere în mine, că pot să fac orice. Prietenii și colegii m-au felicitat. Sunt foarte bucuroși că avem un Miss în clasă. Acum urmează Miss Transilvania, la începutul lunii iulie, competiție ce va fi găzduită de municipiul Oradea. Pentru mine va fi o perioadă destul de grea, că am de trecut și Bac-ul, dar o să mă străduiesc ca totul să fie bine”, spune Mădălina Sabou.

Miss Satu Mare 2016 ne-a vorbit și despre emoțiile care au copleșit-o când a urcat pe scenă dar și despre bucuria momentului în care și-a auzit numele și a realizat că este câștigătoarea concursului de frumusețe din acest an.

„Când am intrat pe scenă, când am văzut câte emoții am și când am văzut acea mulțime de persoane care m-au susținut, pentru mine acela a fost momentul în care am decis să merg mai departe în modelling”, spune Mădălina.

Despre hobby-uri, frumoasa sătmăreancă spune că îi place să călătorească, plimbările cu prietenii, baschetul, handbalul, este fan Andra, dar a cochetat și cu actoria, jucând într-o piesă adaptată după nuvela „La țigănci” de Mircea Eliade.

Peste două săptămâni Mădălina ne va reprezenta județul la Miss Transilvania, o competiție la care vor participa cele mai frumoase fete din Ardeal. Până una alta, Miss Satu Mare are de trecut și un alt test, și anume, examenul maturității. Și cum Bacalaureatul este o „hop” extrem de important în cariera viitoare al oricărui absolvent, Sătmăreanul îi dorește Mădălinei mult succes la examenele care o așteaptă.

Madalina Sabou1

Madalina Sabou2

Madalina Sabou3

Madalina Sabou4

Un Comentariu la "Povestea Mădălinei Sabou – Miss Satu Mare 2016"

  1. Pingback: Vineri se alege cea mai frumoasă ardeleancă | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.