Adrian Ștef răspunde acuzațiilor lui Dorel Coica

Stef

Adrian Ștef, a răspuns în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 30 mai, acuzațiilor formulate de primarul Dorel Coica. Edilul îi acuză pe candidații UDMR și ALDE, pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, respectiv Adrian Ștef, dar și pe fostul președinte al Olimpiei, Catrinel Raț și pe consilierul municipal Butka Gergely, că ar fi organizat huiduielile din Centrul Nou, din noaptea de sâmbătă, 28 spre duminică, 29 mai, cu ocazia Zilelor Orașului.

„Zilele Oarșului nu au fost organizate de Consiliul Județean sau de un partid anume. Au fost organizate de primărie. Eu chiar cred că nu crede nimeni așa ceva că eu aș fi orchestrat niște huiduieli. Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă (29 mai) cred că e votul simbolic care a avut loc și prevestește ce se va întâmpla duminică, în ziua votului. Este clar, tocmai de aceea eu îi îndemn pe toți sătmărenii, cu mic, cu mare, să se prezinte la vot duminică, pentru că e vorba de viitorul municipiului și a județului Satu Mare, să-și exprime opțiunea de vot, este foarte important acest lucru. Eu am încredere în sătmăreni, în înțelepciunea lor, indiferent de ce etnie sunt”, a declarat Ștef.

Declarația primarului Dorel Coica despre huiduielile din noaptea de sâmbătă spre duminică poate fi citit dacă dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/05/30/dorel-coica-se-considera-victima-unui-complot-electoral/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.