Dorel Coica se consideră victima unui complot electoral

Dorel Coica

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 30 mai, primarul Dorel Coica le-a mulțumit sătmărenilor care au participat la Zilele Orașului, subliniind totodată, că pentru trei zile capitala muzicii din România s-a mutat la Satu Mare. Primarul spune că ediția din acest an a fost cea mai reușită sărbătoare dedicată orașului, din istoria municipiului Satu Mare, concertând trupe de top din România și din străinătate.

Totodată, edilul s-a referit și la un incident care a avut loc în noaptea de sâmbătă, 28 spre duminică, 29 mai, când a fost huiduit și fluierat de o parte dintre cei prezenți pe platoul din Piața 25 Octombrie. Potrivit edilului, totul a fost regizat de candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Adrian Ștef, cel al UDMR, Kereskenyi Gabor, consilierul municipal, Butka Gergely, respectiv de fostul președinte al Olimpiei, Catrinel Raț.

„Știți bine că Ștef a intrat în acest joc să-l ajute pe Kereskenyi să ajungă la Primărie, iar el să ajungă vicepreședinte la Consiliul Județean. Echipa lui Butka și a lui Kereskenyi, acei tineri care fac împreunpă festivaluri, s-au unit cu galeria Olimpia, adusă de Ștef și coordonată de Ștef. Au format mai multe grupuri care erau dislocate pe întreaga suprafață a Pieței 25 Octombrie și au avut ca și parolă „Primarul Dorel Coica”. Și dacă pe scenă s-ar fi spus de multe ori „Primarul Dorel Coica”, de fiecare dată ar fi fost întâmpinat cu huiduieli și cu stilul galeriei de a se face cunoscut. Îmi pare rău că domnul Ștef și Kereskenyi s-au coborât la acest nivel. Sincer vă spun, eu nu sunt Ștef să schimb în șapte costume populare, ba oșean, ba codrean și să apar pe scenă. Rolul unui primar este să deschidă Zilele Orașului după care își vede de treaba lui, moderatorii fiind cei care gestionează treaba mai departe. Încă odată vă spun că acea echipă formată din oamenii lui Butka, Kereskenyi și Ștef, aveau cuvântul cheie, sau mai bine zis cuvintele cheie „Primarul Dorel Coica”. Se așteptau să urc pe scenă, dar eu nu sunt genul de om ca să încerc să-mi fac imagine urcându-mă de multe ori pe scenă. Mă bucur că populația a înțeles ce se întâmplă. Din păcate la acest lucru a contribuit și Catrinel Raț, cel care a falimentat Olimpia și cel care a băgat în insolvență Olimpia și care acum a sărit în barca lui Kereskenyi și își dorește să redevină președinte la acel club, să mai facă ceva sport material”, a declarat Dorel Coica.

4 Comentarii la "Dorel Coica se consideră victima unui complot electoral"

  1. Pingback: Adrian Ștef răspunde acuzațiilor lui Dorel Coica | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.