Marius Balaji împreună cu cei patru complici, rămân în arest preventiv

retinuti2

Afaceriștii Marius Balaji, Vasile Finta, Cozmin Danciu, Gabriel Batori și Marius Iliușcă rămân în arest preventiv, este decizia magistraților Curții de Apel Oradea, după ce aceștia au analizat contestațiile formulate de către inculpați. Decizia a fost luată astăzi, 4 decembrie după ce ieri (3 decembrie), judecătorii au amânat cauza.

De asemenea, fostul director adjunct de la Finanțele din Satu Mare, Ludovic Gergely, împreună cu Peter Takacs și Gheorghe Chilințan, rămân sub control judiciar. Inculpații au de plătit câte 100 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Decizia Curții de Apel Oradea este definitivă.

Vă reamintim că cele opt persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani şi trafic de influenţă.

Aceștia au fost duși în data de 26 noiembrie la audieri la Tribunalul Satu Mare, iar cinci dintre cei opt au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Prejudiciul cauzat bugetului de stat este în sumă de 8.795.418 lei.

Pentru mai multe informații cu privire la acest caz accesați următorul link:

http://www.satmareanul.net/2015/11/26/fostul-director-adjunct-de-la-finante-si-mai-multi-oameni-de-afaceri-retinuti-de-diicot/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.