Marius Balaji împreună cu 4 complici au fost arestați pentru 30 de zile

retinuti2

Cinci dintre cei șapte „afaceriști” duși joi, 26 noiembrie, pentru audieri în fața judecătorilor Tribunalului Satu Mare au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Față de fostul director adjunct de la Finanțele din Satu Mare, Ludovic Gergely, respectiv alte două persoane, judecătorii au luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Decizia a fost pronunțată azi (27 noiembrie) după-amiază.

Astfel, Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Marius Balaji, Vasile Finta, Cozmin Danciu, Gabriel Batori şi Marius Iluşcă.

Față de Petru Takacs, Gheorghe Chilinţan şi Ludovic Gergely, judecătorii au luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Vă reamintim că cele opt persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani şi trafic de influenţă.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este în sumă de 8.795.418 lei.

Pentru mai multe informații cu privire la acest caz accesați următorul link:

http://www.satmareanul.net/2015/11/26/fostul-director-adjunct-de-la-finante-si-mai-multi-oameni-de-afaceri-retinuti-de-diicot/

Un Comentariu la "Marius Balaji împreună cu 4 complici au fost arestați pentru 30 de zile"

  1. Pingback: Vezi ce a decis Tribunalul Satu Mare în cazul afaceristului Marius Balaji | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.