O actriță din România, Ana Ularu, joacă alături de Tom Hanks în filmul „Inferno”

ana-ularu-561944l

Tom Hanks, protagonistul lungmetrajului „Inferno”, regizat de Ron Howard, are ca și colegă de platou o actriță din România, Ana Ularu. Românca deține rolul secundar Vayentha, şi spune despre Tom Hanks că acesta este „o legendă, cu mare respect pentru actorie”.

Actriţa în vârstă de 30 de ani a vorbit despre cel mai cunoscut dintre partenerii săi de pe platourile de filmare ale acestei producţii, Tom Hanks, numindu-l „o legendă”. „Este un om foarte drăguţ şi un partener deosebit de lucru, cu un foarte mare respect pentru actorie şi interpretare”, a adăugat aceasta.

Cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci”, este bazată pe romanul omonim, publicat în mai 2013, de Dan Brown. Cea de-a patra carte din serie îl are ca protagonist pe Robert Langdon, un profesor de la Harvard care dovedeşte mult fler şi curaj în investigaţiile sale istorice.

„Inferno” prezintă încercarea profesorului Langdon de a-şi recupera memoria, după ce se trezeşte într-un spital din Italia şi este diagnosticat cu amnezie. În acelaşi timp, el încearcă să oprească un bărbat care doreşte să elibereze în lume un virus letal a cărui structură este paradoxal asociată cu renumitul poem epic „Divina Comedie” scris în secolul al XIV-lea de Dante Alighieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.