Jandarmii vor supraveghea ordinea la meciul dintre Olimpia Satu Mare și FC Bihor

jandarmi

Jandarmii sătmăreni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele Olimpia Satu Mare și FC Bihor Oradea care va avea loc sâmbăta, 5 septembrie, începând cu ora 11.00, pe stadionul Olimpia din municipiul, reședință de județ.

Accesul în incinta arenei, controlul corporal preventiv și măsurile de ordine în arenă vor fi asigurate de firma de pază privată.

Jandarmeria sătmăreană recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, spectatorilor le este interzis: să pătrundă sau să încerce pătrunderea în incinta bazei sportive fără documente de acces; să pătrundă în stare de ebrietate sau să consume băuturi alcoolice în arena sportivă; să introducă sau să încerce introducerea de băuturi alcoolice în arena sportivă; să introducă în arena sportivă inscripții, embleme, bannere, afișe sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.