Scrimă: „FlashMob România 2015” vine și la Satu Mare

scrima

Federația Română de Scrimă va întreprinde în ziua de 17 septembrie, de la ora 17.00, o amplă acțiune simultană de promovare a scrimei și de atragere a cât mai multor copii către acest sport, în 11 orașe din România, printre care și în Satu Mare.

Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Mihai Covaliu și alți actuali și foști campioni ai scrimei românești se vor afla în 11 orașe ale țării – Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov – în cadrul acțiunii intitulate „FlashMob România 2015”.

Evenimentul este organizat de către Federația Română de Scrimă, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului – prin Direcțiile Județene de Tineret și Sport, al primăriilor din cele 11 orașe enumerate mai sus, al consiilor locale și, nu în ultimul rând, al cluburilor de scrimă.

La Satu Mare demonstrațiile vor fi susținute de către Amalia Tătăran (CS Dinamo/spadă), Mădălin Bucur (CS Dinamo/sabie) dar și de alți scrimeri din orașul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.