TSD Satu Mare a iniţiat o serie de întâlniri politice în judeţ

tsd1

tsd2

Organizaţia Judeţeană de Tineret Satu Mare a PSD a iniţiat o serie de întâlniri politice cu tinerii social-democraţi din judeţ. O primă întâlnire s-a desfăşurat luni la Carei, Doba şi Decebal. La aceste întâlniri au fost prezenţi preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan, secretarul executiv, Cătălin Groza, preşedintele Ligii Studenţilor PSD, Andrei Krucz, preşedintele Ligii Tinerelor PSD, Cristina Ilieş şi coordonatorul conferinţei judeţene TSD Satu Mare, Adrian Ardelean.

La întâlnirea de la Carei s-a discutat despre pregătirea şi organizarea Conferinţei Municipale a TSD Carei unde, pe lângă delegația de la Satu Mare, a participat şi preşedintele PSD Carei, Ionuţ Oneţ. În urma discuţiilor cu tinerii prezenți la ședință s-a stabilit coordonatorul pregătirilor pentru alegerile de la tineret, în persoana Mihaelei Bota.

În cadrul întâlnirilor care s-au desfăşurat la Doba şi Decebal, au fost purtate discuţii cu privire la problemele pe care tinerii din aceste localităţi le întâmpină. Echipele întâlnite acolo sunt echipe tinere, unite şi cu mari ambiţii.

Preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan a declarat în urma sedinţelor că „Organizația TSD își propune ca în perioada următoare să înființeze organizații în cât mai multe localități din județ și să confirme astfel, poziția de cea mai puternică echipă politică de tineret din județul Satu Mare. În TSD sunt oameni de perspectivă, oameni buni, pe care îi voi sprijini să construiască un model politic bazat pe valori reale. Îi felicit pe tinerii care au ales să fie parte din cea mai puternică organizație politică de tineret din județ și îi asigur de tot sprijinul meu pentru a deveni o organizație și mai puternică”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.