Medalii strălucitoare pentru jucătorii de tenis de masă din Carei

tenis1

tenis2

tenis3

În perioada 26-29 august au avut loc în Budapesta (Ungaria) două competiţii de tenis de masă (punctate în clasamentul naţional), atât la fete cât şi la băieţi, cu ocazia deschiderii noului an competiţional 2015-2016.

La turneul din țara vecină a participat şi Clubul Copiilor – TAPO Carei cu următorii sportivi: Eliza Reitler, Ayana Rad, Paul Szilágyi şi Helga Dari (legitimată la Statisztika Budapesta).

Competiţia băieţilor a avut loc la BVSC Budapesta, unde au participat sportivi din Serbia, Anglia, România şi Ungaria.
La categori mini cadeţi (9-11 ani), Paul Szilagyi a cucerit medalia de aur, iar la categoria juniori III (12-13 ani) s-a calificat din grupe pe tabloul principal, ajungând până în optimi.

Competiţia fetelor a avut loc la Statisztika Budapesta, unde au participat sportive din Anglia, Romania şi Ungaria.

La categoria 8-10 ani, Eliza Reitler s-a calificat în sferturi, iar Ayana Rad obţine locul III în grupa de calificare pentru tabloul principal. La juniori III (11-13 ani) sportiva Helga Dari obţinelocul I după ce a reuşit să învingă pe primele trei clasate în clasamentul naţional (Menkő Vera, Phan Viola şi Drabant Anita). La categoria juniori I (15-18 ani) la proba de dublu cu Menkő Vera se clasează pe locul III obţinând medalia de bronz.

Sportivele au fost însoţite de instructorul Bottyán Géza şi antrenorul Mircea Podoba.

În perioada 22-23 august, sportiva Helga Dari a mai participat la CUPA TOLNAGRO din Szekszárd (Ungaria) unde, la categoria 13-15 ani a obţinut locul I la echipe iar la individual locul III. La această competiţie au participat 115 sportivi din patru ţări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.