Crosul Viilor Satu Mare, ediția a II-a

Crosul Viilor

Crosul Viilor este primul eveniment de gen „XCO” din Satu Mare destinat cicliștilor pasionați de MTB, începători sau experimentați. Evenimentul va avea loc în ziua de 5 septembrie, în comuna Viile Satu Mare, la intrarea în pădurea ce se află pe direcția Medișa, pe partea dreaptă.

În cadrul evenimentului vor avea loc două concursuri. „Family Race” este destinat celor care doresc să participle împreună cu copiii la un concurs pe un traseu foarte ușor pe drumul forestier din vecinătatea evenimentului. Traseul are aproximativ 3 km și trebuie parcurs de două sau trei ori. La „Family Race” se pot înscrie echipe formate din cel puțin unul din părinți și un copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani.

Lungimea traseului în cazul „XCO Race” este de aproximativ 4 km, este de dificultate medie și conține câteva porțiuni tehnice. Traseul trebuie parcurs de 3-6 ori, în funcție de categorie, numărul de ture se va anunța înaintea concursului pentru fiecare categorie. Intenția organizatorilor este de a populariza și acest tip de concursuri în rândul riderilor din județul Satu Mare și nu numai. La acest concurs se vor putea înscrie participanți cu vârsta minimă de 14 ani.

Concurenții care nu au împlinit 18 ani pot participa doar cu acordul scris al părinților.

În continuare vă prezentăm programul evenimentului:

08.30-09.45 – Înscrieri (Preluări pachete de start)
10.00 – START Family Race
10.15 – START XCO Race – I categoriile: masculin – 14-18, 40+ si feminin – toate
12.00 – START XCO Race – II categoriile: masculin – 19-29, 30-39
15.00 – PREMIERE.

Premiile constau în bani, diplome și vouchere oferite de sponsorii și partenerii evenimentului și de către CS Pro Racers.

Înscrierile se pot face online până la data de 2 septembrie, sau la fața locului în ziua concursului. Partenerii CS Pro Racers din Satu Mare la care se pot face înscrieri sunt : Hotel – Restaurant „Poesis” (înscrierile se pot face la recepția hotelului) și magazinul de biciclete „Louis Bike” de pe strada Avram Iancu.

Taxele de înscriere pentru categoriile participante la „XCO Race” sunt în valoare de 40 de lei în intervalul 22 august-2 septembrie și 50 de lei la fața locului. Taxele de înscriere la „FAMILY Race” sunt de 20 de lei până la 2 septembrie și 30 de lei la fața locului.

Pentru mai multe informații legate de eveniment, premii și regulamentul concursului puteți accesa pagina de web: www.proracers.ro și cel de Facebook: www.facebook.com/proracerssatumare

Un Comentariu la "Crosul Viilor Satu Mare, ediția a II-a"

  1. Pingback: Cicliștii din județ sunt așteptați la „Crosul Viilor” | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.