Șmecheri de Dâmbovița și Buzău, ademenesc careienii cu tigăi ieftine

tigai

În cursul zilei de joi, 27 august, poliţiştii au depistat pe raza municipiului Carei, o mașină Alfa Romeo, în care se aflau patru tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, din județele Dâmbovița și Buzău.

Sub pretextul că ar fi reprezentanţi ai unor firme diferite, ofereau cu titlu gratuit produse de diferite mărci, cum ar fi tigăi şi alte produse de acest gen, cu condiţia plăţii unei taxe de transport, în valoare de 150 de lei. Bunurile pe care aceştia le ofereau, au fost achiziţionate de la un magazin, în scopul revânzării.

Poliţiştii au ridicat bunurile în valoare de 1.600 lei, în vederea confiscării.

S- a stabilit că bunurile aparţineau lui Florin I., căruia i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 500 de lei.

Polițiștii le recomandă cetăţenilor să manifeste prudenţă maximă şi să nu se lase păcăliţi, de diferite persoane ce îşi atribuie diferite calităţi şi care oferă bunuri, în schimbul unor sume de bani.

De asemenea, să nu le permită persoanelor necunoscute accesul în locuinţe, pentru a nu deveni victimele unor infracţiuni, întrucât nu au cum să prevadă adevăratele intenţii ale acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.