S-a îmblânzit lupu. Mircea Marian caută sprijin pe la instituțiile statului

Mircea-Marian

Președintele Ligii Pensionarilor „Unirea” Satu Mare, Mircea Marian, cere sprijinul Prefecturii, dar și al Consiliului Județean (CJ) și Primăriei municipiului, reședință de județ pentru a putea organiza evenimentul dedicat împlinirii a 25 de ani de la înființarea Federației Naționale a Pensionarilor din România.

Supărat din anumite pricini pe CJ și Primărie, în cadrul ședinței de azi, 28 august a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice, Marian l-a rugat pe prefect să sprijine organizarea acestui eveniment și mai mult decât atât să medieze o întâlnire cu CJ și Primăria Satu Mare „pe care nu-i cunosc”, spune acesta.

„Rog Prefectura să ne ajute să ieșim și noi un pic în evidență. Ce dorim? Cu ocazia împliniri a 25 de ani de la înființarea Federației Naționale a Pensionarilor din România vrem să organizăm și noi un mic spectacol și o masă festivă. În cinstea persoanelor vârstnice. Consiliul Județean ar putea să ne ajute cu artiștii pe care îi are la dispoziție”, spune Marian.

Sărbătoarea ar urma să aibă loc la data de 1 octombrie, de ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.