Pensionarii le-au pus gând rău „escadrilelor de ciori” din Grădina Romei

ciori

Șefii pensionarilor din județ, împreună cu Mircea Marian, și-au manifestat nemulțumirea față de condițiile din Grădina Romei. Mai precis, pensionarii sunt nemulțumiți de „escadrilele de ciori” care își au cuiburile pe ramurile copacilor din grădină.

Reprezentanții pensionarilor au adus în discuție problema ciorilor în cadrul ședinței de azi, 28 august a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice.

Și cum toate problemele au o rezolvare, șefii de la Liga Pensionarilor „Unirea” au găsit soluția care îi poate scăpa pe plimbăreți de a fi pătați pe haine de excrementele ciorilor. Potrivit acestora, pe undeva pe câmp, înspre Botiz, este locul în care ciorile se hrănesc. Pensionarii spun că nu ar trebui decât să se restrângă acest areal deoarece dacă nu au ce mânca, nu se vor înmulții și, în consecință, se va ajunge la stârpirea acestora.

Reprezentanții pensionarilor spun că „escadrilele de ciori” atacă mai ales seara și fac un tărăboi greu de imaginat. Și mai mult decât atât, părinții, bunicii și copiii care ies la plimbare prin Grădina Romei se pot trezi oricând cu „picturi contemporane” pe haine, susțin vârstnicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.