Unanimitate de voturi pentru anveloparea blocurilor

blocuri

În cadrul ședinței ordinare de azi, 27 august, consilierii locali au aprobat cu unanimitate de voturi, proiectele de hotărâre privind anveloparea blocurilor și construirea de locuințe sociale.

Principala sursă de finanțare pentru anveloparea blocurilor va fi asigurată în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

De asemenea, consilierii au votat în unanimitate și reabilitarea imobilului dezafectat de pe strada Ostrovului, adică a unuia dintre fostele cămine de nefamiliști ale UNIO. Valoarea totală a contractului este de 1.022.000 lei. Contribuţia Primăriei şi a Consiliului Local Satu Mare va fi de 122.000 lei, iar cea a Guvernului României de 900.000 lei.

Prin acest program de investiţie se doreşte realizarea unor reparaţii capitale ale clădirii, în scopul înfiinţării unui bloc de locuinţe sociale care să respecte prevederile standardelor europene.

Prin realizarea invesţiei blocul va avea un număr de 40 de apartamente. Dintre acestea, 16 apartamente cu o cameră, 10 apartamente cu două camere şi patru apartamente cu trei camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.